References

1. Kuzjmicheva, M.B.Sostoyaniye of the Russian market of meat raw materials of nonconventional types B. Kuzjmichev's [Text]/m//Meat industry, 2010. No. 3. Page 19.

2. Grachev, I.M., Technology of fermental preparations of [Text] / I.M. Grachev, A.Yu.Krivov. - М: Elevar, 2010.

3. Food chemistry [Text] / under the editorship of A.P.Nechaev. - SPb: ГИОРД, 2010.


Ферментная технология обезволашивания шкурки кролика

Ferment technology removal of hair of skins of the rabbit by preparations

Контактный тел.: 89531084649

Василенко Ольга Александровна

ФГБОУВПО «Воронежский государственный университет инженерных технологий»

394000, г. Воронеж, проспект Революции, 19.

Телефон (473) 255-37-51

meatech@yandex.ru

Кафедра технологии мяса и мясных продуктов, кандидат технических наук, доцент

Подпись ___________________________ Дата _______________________

Vasilenko Olga Aleksandrovna

The Voronezh State University of Engineering Technology

19 Revolution Avenue, 394000 Voronezh, Russia. Tel. (473) 255-37-51

meatech@yandex.ru

Chair of technology of meat and meat products, Cand.Tech.Sci., associate prof

Косенко Инна Сергеевна

ФГБОУВПО «Воронежский государственный университет инженерных технологий»

394000, г. Воронеж, проспект Революции, 19.

Телефон (473) 255-37-51

meatech@yandex.ru

Кафедра технологии мяса и мясных продуктов, аспирант

Подпись ___________________________ Дата _______________________

Kosenko Inna Sergeevna

The Voronezh State University of Engineering Technology

19 Revolution Avenue, 394000 Voronezh, Russia. Tel. (473) 255-37-51

meatech@yandex.ru

Chair of technology of meat and meat products, the post-graduate student.

Ключевые слова: обезволашивание, ферментные препараты, протеолитическая активность

Docuterm: removal of hair, fermental preparations, proteolitic activity


Понравилась статья? Добавь ее в закладку (CTRL+D) и не забудь поделиться с друзьями:  



double arrow
Сейчас читают про: