Second courses

Roast beef in dough

(Биф Веллингтон)

Beef sirloin, puff paste, red onion,

salad of tomatoes, cucumbers,

romano and red onion, cilantro,

dijone mustard

G./690 rub.

Fish & Chips

(Фиш энд чипс)

Whitefi sh fi llet in beer batter with

country style potatoes, green peas

and tartar sauce

G./520 rub.

Shepherd’s pie

(Пастуший пирог)

Lamb mince with vegetables and

green peas baked with mashed

potatoes and Gouda cheese

G./500 rub.

BBQ pork ribs

(Ребра свиные барбекю)

Pork ribs served with BBQ sauce

and a choice of garnish

G./610 rub.

Pork medallions

(Медальоны из свинины)

Pork sirloin, mushrooms, dry wine,

cream, Demi-glace sauce

G./580 rub.

Pork loin

(Корейка свиная)

Grilled pork entrecote with chili

pepper and red hot sauce

G./700 rub.

ВТОРЫЕ БЛЮД А / SECOND COURSES

Salmon steak

(Стейк из лосося)

Salmon steak, spinach saute,

lemon, lemon-mustard sauce

G./750 rub.

Veal medallions

(Медальоны из телятины)

Roasted medallions wrapped in

bacon with a mushroom sauce

G./ 690 g.

Half a chicken Tabaka

(Половинка цыпленка Табака)

Half a chicken grilled with fragrant

herbs served with red hot sauce

G./650 rub.

СПЕЦ-ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ ШЕФ ПОВАРА*

Filet "Mignon" with grilled vegetables

(Филе Миньон с овощами гриль)

beef tenderloin

G./800 rub.

Сhicken parmesan

(Куриное филе с пармезаном)

G./400 rub.

"Tornado"

("Торнадо" запеченная свиная вырезка под

Сливочно-грибным соусом с овощами на пару)

roasted pork tenderloin with creamy mushroom sauce with steamed vegetables

G./ 700 g.

ГАРНИР / GARNISH

Garnish

French fries (Картофель фри)

G./120 rub.

Country style potatoes (Картофель по деревенски)

G./120 rub.

Mashed potatoes (Пюре картофельное)

G./110 rub.

Red cabbage salad (Салат из красной капусты)

G./110 rub.

Vegetables (Овощной гарнир)

G./ 200 rub.

Wild rice with basmatti (Рис дикий с басмати)

G./120 rub.

Garlic bread (Багет чесночный) 130 g./120 rub.

Bread basket (Хлебная корзина) 3 pieces/120 rub.

Sauces

Dijon mustard 30g./50 rub.

Tartar sauce 30g./70 rub.

Barbecue sauce 30g./60 rub.

Demi-Glas Sauce 30g./50 rub.

Red hot sauce 30g./60 rub.

Mustard-lemon sauce 30g./50 rub.

Spinach-cream sauce 30g./60 rub.

Mushroom sauce 30g./60 rub.

Cocktail sauce 30g./50 rub.

Bechamel sauce 30g./60 rub.

Vinaigrette sauce 30g./50 rub.

Honey sauce 30g./60 rub.

Caesar sauce 30g./70 rub.

Olive oil 30g./50 rub.

ДЕСЕРТЫ / DESERTS

Desserts

“London nights” cake

(Торт "Ночи Лондона)

Chocolate cake with English vanilla

cream, mint, strawberry and castor sugar

G./380 rub.

Classic cheesecake

(Чизкейк классический)

Soft cake with Philadelphia cheese

and chocolate topping

G./380 rub.

Tiramisu

(Тирамису)

Classic cream dessert with

Mascarpone cheese and Savoiardi

cookies fl avored with Amaretto

syrup and cocoa


Понравилась статья? Добавь ее в закладку (CTRL+D) и не забудь поделиться с друзьями:  



double arrow
Сейчас читают про: