Meat products are mostly sold uncooked. If not purchased immediately, they should be kept under refrigeration. In terms of packaging they require a covering to prevent contamination by insects and dirt. Refrigeration slows down the actions of enzymes and microorganisms to give a shelf-life of 1-7 days. In the raw state there is a high risk of bacterial infection, and the need for refrigeration requires expertise and strict control over hygiene. These products may also be frozen to give the product a longer shelf-life of up to six months.
Unit V: Milk
Text 1
Nutritional Value of Milk
I. Words to be remembered.
| 1) nutritional 2) value 3) in common with 4) to consider 5) well- being 6) infant 7) species 8) same 9) dairy 10) purpose 11) cow 12) to utilize 13) buffalo 14) goat 15) reindeer 16) sheep 17) in general 18) to obtain 19) to provide 20) to be indicated 21) consumption 22) to supply 23) average 24) exception 25) considerable amounts 26) whole, low-fat, or skim milk 27) condensed and dried milk 28) choline 29) approximately 30) to be born a milk drinker | питательный ценность вместе с считать здоровье младенец, ребенок вид тот же самый молочный цель корова использовать буйвол коза северный олень овца вообще получать обеспечивать быть показанным, показываться потребление обеспечивать, снабжать средний исключение значительное количество цельное, маложирное, или снятое молоко сгущенное и сухое молоко холин, витамин D4 практически прирожденный любитель молока |
II. Read and translate the text.






