of Production of Public Catering»
Zhuykona Anna
Teacher: Ushakova S. N.
Votintseva E.M.
Шрифт№14)
Приложение 2
The Enterprise of Public Catering
«___________________________»
1. Introduction
2. Problemquestion
3. The Enterprise of Public Catering
«___________________________»
1) About the Enterprise (Position, Adress)
2) Type of the Enterprise (Café, Restaurant, Canteen)
3) Stil of work
4) The staff
5) Menu
6) Dishes
7) Pecularities
8) My Practice
9) My duties
10) My Impressions
11) My Plans for future
3. Conclusion
4. Literature und Internet resources
5. Thank you for attention
| Приложение 3
Introduction
1. My project is named…….. |
2. I would like to tell you about……
3. The tasks of my project are ……
4. The problem question of my project is…..
5. This theme is very interesting for me, because....
| Приложение 4
Conclusion
1. I have told about ….., because…..
2. This Enterprise of Public Catering is ……
4. My Practice is…..
3. I have studied…..to answer my problem question.
4. As for me, I like ……
5. To my mind……
|
Приложение 5
Thank you for your attention!
(шрифт№34-36)
Panov Denis,
Student of the group 41-o
Vyatka College
Of Professional Technologies,
Management and Service
| Cоветы:
· Не следует брать текст на русском языке и переводить его при помощи переводчика. (В таких работах очень много самых разных ошибок)
· Чтобы найти информацию на иностранном языке, в строку поиска нужно ввести ключевые слова на иностранном языке.
· По всем вопросам пишите в группы VK преподавателям
Ушакова Светлана Николаевна https://vk.com/id588675877
Вотинцева Елена Михайловна
https://vk.com/id588682461
|
GOOD LUCK!