Speciality: «Technology

 of Production of Public Catering»

Zhuykona Anna

Teacher: Ushakova S. N.

Votintseva E.M.

Шрифт№14)

Приложение 2 The Enterprise of Public Catering  «___________________________»           1. Introduction 2. Problemquestion 3. The Enterprise of Public Catering  «___________________________»           1) About the Enterprise (Position, Adress) 2) Type of the Enterprise (Café, Restaurant, Canteen) 3) Stil of work 4) The staff 5)  Menu 6) Dishes 7) Pecularities 8) My Practice 9) My duties 10) My Impressions 11) My  Plans for future 3. Conclusion 4. Literature  und Internet resources 5. Thank you for attention Приложение 3 Introduction 1. My project is named…….. | 2.  I would like to tell you about…… 3. The tasks of my project are …… 4. The problem question of my project is….. 5. This theme is very interesting for me, because....   Приложение 4 Conclusion 1. I have told  about ….., because….. 2.  This Enterprise of Public Catering is …… 4. My Practice is….. 3. I have studied…..to answer my problem question. 4. As for me, I like …… 5. To my mind……   Приложение 5 Thank you for your attention! (шрифт№34-36)                   
 
Photo of the author


     Panov  Denis,   

     Student  of the  group 41-o


Vyatka College

Of Professional Technologies,

Management and Service

Cоветы: · Не следует брать текст на русском языке и переводить его при помощи переводчика. (В таких работах очень много самых разных ошибок) · Чтобы найти информацию на иностранном языке, в строку поиска нужно ввести ключевые слова на иностранном языке. · По всем вопросам пишите в группы VK преподавателям Ушакова Светлана Николаевна https://vk.com/id588675877 Вотинцева Елена Михайловна  https://vk.com/id588682461

GOOD LUCK!


 




Понравилась статья? Добавь ее в закладку (CTRL+D) и не забудь поделиться с друзьями:  



double arrow
Сейчас читают про: